Tak for den flotte opbakning!

Vi er rigtigt glade for, at så mange valgte at bakke op om Enhedslisten den 19. november, både til kommunalvalget og til regionsrådsvalget.
Vi vil i de næste fire år bruge alle vores kræfter på at arbejde for de nødvendige politiske forandringer, når det gælder velfærd og indsatsen for de udsatte grupper. Vi vil gøre, hvad vi kan for at dæmme op for nye forringelser i forhold til velfærden, daginstitutionerne og folkeskolerne og alle de andre menneskenære livsvilkår. Og vi vil fastholde, at det er afgørende nødvendigt at styrke inddragelsen af de borgere, som om nogen ved, hvordan den daglige virkelighed i Aabenraa Kommune ser ud. Fra børnene og de unge til de gamle og deres pårørende.
Vi ved godt, at der med sammensætningen af det nye byråd vil være langt mere fokus på vækst og virksomheder end på velfærd og inddragelse af borgerne. Derfor kan du være sikker på, at vi i Enhedslisten vil sikre mest mulig åbenhed om både de politiske beslutninger og – ikke mindst – de præmisser, som de politiske beslutninger bliver truffet på.
I de kommende fire år vil vi bruge kræfter på at udvikle os både organisatorisk og politisk. Vi vil udvikle en ny platform for inddragelse af alle jer unge, som gerne vil have mere indflydelse på, hvordan kommunen skal udvikle sig for at være en god kommune for de unge. Derfor vil vi opfordre de unge, som godt vil bruge lidt tid på at deltage i gode snakke og diskussioner om, hvordan vi får skabt en mere ungdomsvenlig kommune, til at kontakte os eller møde op til et af vores medlemsmøder, som I kan læse om på vores hjemmeside. Vores næste medlemsmøde afholdes den 4. december kl. 19,00.
For os i Enhedslisten i Aabenraa markerer valget i tirsdags først og fremmest starten på en ny begyndelse i kommunalpolitik. Vi har i løbet af det sidste halve år fået mange nye og engagerede medlemmer. Men vi vil gerne have dig med også. Fordi det er vigtigere end nogensinde at kæmpe for velfærd og en langt mere demokratisk inddragelse af borgerne.
Giv det lige en tanke – og endnu engang tak for den flotte opbakning!
Fra alle os i Enhedslisten i Aabenraa.