Hvem har lovet hvem hvad ???? Og hvad har modydelsen været ?

 

Billedresultat for fjordskolen aabenraa

Arkivfoto: Jan Sternkopf

Jeg er som borger og skatteyder dybt chokeret over hele forløbet omkring flytningen af Fjordskolen til Kruså.

Jeg kender selvfølgelig kun forløbet sporadisk fra dagspressen og de diskussioner der har været mellem forældre og beslutningstagerne ( byrådsflertallet ).

Men jeg fatter stadig ikke det faktiske grundlag for flytningen.

Jeg fatter ikke, at et byrådsflertal på et så åbenbart ikke-fyldestgørende grundlag, beslutter flytningen af Fjordskolen.

De økonomiske beregninger der ligger til grund, opfylder ikke mine forventninger til en professionelt arbejdende kommune.

At man i år 2018 seriøst forventer at kunne genanvende en nød-pavillion fra 1970, det overstiger mine forestillingsevner.

Bortset fra at man spiller hasard med skolens sårbare elever og nu har splittet lærer- og ledelsesstab på Fjordskolen, hvordan kan man så forsvare at hælde efterhånden omkring 100 mio kr i en faldefærdig og skimmelsvampbefængt skole ????

Jeg kan ikke mindes et så skandaløst eksempel på manglende ordentligt beslutningsgrundlag med enorme økonomiske konsekvenser for kommunens borgere.

Hvor er den rygende pistol ? Hvor er nøglen til at forstå hastværket med at få flyttet Fjordskolen til Kruså ? Uanset omkostningerne, økonomisk og menneskeligt ?

Hvem har lovet hvem hvad ???? Og hvad har modydelsen været ?

Preben Rasmussen

Medlem af Enhedslisten