Påske-/Fredsmarchen i Flensborg d. 31.03.

Invitation fra vores tyske venner i Flensborg. Jeg vil opfordre alle der har mulighed til at deltage

Kære alle i Enhedslistens sønderjyske afdelinger.

undskyld at informationerne kommer så sent – forberedelsesgruppen her i Flensborg var gået i stå – og der hang nogle punkter i luften som jeg først fik en afklaring på i går aftes.

Allerførst ønsker jeg at invitere jer alle (medlemmer i Enhedslisten samt fredsgrupper fra jeres region og øvrige sympatisører) til Påske-/Fredsmarchen i Flensborg d. 31.03.

Arrangementet starter med en åbningstale fra ungdomspræsten ved Nørreport (Nordertor) kl. 11 (“som vi plejer”).

DIE LINKE og Enhedslisten vil denne gang først komme til at holde hver deres tale ved Desertørernes mindesmærke i Rødegade, hvor Fredsmarchen vil slutte senest kl. 14. Der vil holdes mindst to andre taler undervejs (på Nørretorv, v/ De Grønne – og ved Hebroni-mindesmærket ved rutebilstationen, v/ antifascist-organisationen VVN-BdA).

Ruten kan I se på vedlagte kort – den er også “som vi plejer” – bortset fra en lille udvidet runde i starten hvor der vil være taler ved “Rheinmetall”s fabrik (hvor der repareres militære køretøjer fra flere NATO-lande) og ved Valsemøllen i Nystaden (Neustadt), hvor det er en kurdisk fredsgruppe, som vil holde tale omkring den aktuelle situation i den nordsyriske by Afrin.

Enhedslisten Aabenraas billede.