Manglende inddragelse giver uro i Venstre.

Ifølge medierne er der opstået betydelig intern uro i Venstres folketingsgruppe, fordi medlemmerne af folketingsgruppen ikke oplever, at de er blevet hørt og inddraget seriøst i forhold til regeringens udmelding om at yde statsfinansierede lån til alment boligbyggeri. Venstres finansminister Kristian Jensen er nærmest blevet beskyldt for at være socialist, og så kan det ikke blive meget værre i Danmarks tredje-største parti.


Også i Aabenraa Kommune kender vi efterhånden til en række eksempler på, at det helt naturligt giver anledning til debat, når for eksempel borgere eller fagpersoner ikke oplever, at de er blevet hørt og inddraget seriøst i forhold til de politiske beslutningsprocesser. På den måde ligner reaktionen fra en række medlemmer af Venstres folketingsgruppe i sagen om de statsfinansierede lån til alment boligbyggeri altså til punkt og prikke reaktionerne, som vi kender dem her i Aabenraa, senest i forhold til den aktuelle beslutning om Fjordskolens fremtid.


Konklusionen må være, at hvad enten man sidder i Venstres folketingsgruppe eller i Fjordskolens bestyrelse, så reagerer man naturligvis, hvis man oplever, at man ikke bliver taget tilstrækkeligt seriøst.


Jens Bundgaard Nielsen, Kontaktperson og spidskandidat til byrådet for Enhedslisten

Emneord: